خرید خودرو | بررسی خودرو رانا |02634144

نمايشگاه اتومبيل در كرج

خرید خودرو | بررسی خودرو رانا |02634144

۷ بازديد

خرید خودرو | بررسی خودرو رانا |02634144 : رانا محصول ایران خودرو است که بر روی پلت فرم ایکس ۱۲ یا همان پژو ۲۰۶ اس‌دی ساخته شده‌است. رانا محصول پروژه‌ای با کد X۱۲ است.


خرید خودرو  اتومبیل صمد شکرالهی

آشنایی با خودرو رانا ، خرید خودرو

این خودرو بعد از سمند و تیبا، سومین خودرو ملی به‌شمار می‌رود. بر اساس وعده‌های شرکت سازنده می‌بایست ۲۰ تا ۳۰ هزار دستگاه از این خودرو با قیمت پایه ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۳۸۹ تولید می‌شد که این وعده‌ها عملی نشدند.

ساختار بدنهٔ «رانا» بر پایه پلتفرم پژو ۲۰۶ از نوع سه محفظه‌ای بوده و از ورق‌های فولادی فرم داده شده ساخته شده که با توجه به عملکرد آن دارای ضخامت ۰٫۷ تا ۲٫۵ میلی‌متر است.(نیازمند منبع) از ورق‌های فولادی با استحکام بالا برای اجزایی استفاده می‌شود که مقدار تنش آن‌هاخیلی زیاد است، مثل تکیه گاه‌های سازه‌ای جلو یا رام موتور، این امر هم سبب استحکام بیشتر و هم کاهش وزن حدود ۵۰ درصد برای دستیابی به ورق‌های معمول می‌شود که برای مقاومت در برابر تنش‌های مشابه و شدید می‌بایست ضخامتی دو برابر آنچه گفته شده داشته باشند.

تاریخچه خودرو رانا ، خرید خودرو

رانا ابتدا به عنوان جایگزینی برای پیکان، تحت عنوان پروژه «نیو پیکان» طراحی شد. پس از عرضه پژو ۲۰۶ صندوقدار این خودرو برای مدتی مسکوت ماند و در نهایت در سال ۱۳۹۱ رانا جایگزین تیپ‌های ارزان‌تر پژو ۲۰۶ اس‌دی شد.در سال ۱۳۹۹ تولید خودرو رانا پلاس نسخه فیس لیفت شده رانا شروع شد.

بررسی مشخصات رانا ، خرید خودرو

این خودرو در کلاس B و C خودروهای صندوقدار قراردارد. پلت فرم استفاده شده در این خودرو همان پلت فرم پژو ۲۰۶ است. همچنین سامانه تعلیق عقب این خودرو از نوع Twist Bea بوده و از کیسه هوای راننده و سرنشین جلو برخوردار است. رانا به فرمان هیدرولیک، کولر، ترمز ABS، شیشه بالابر جلو و عقب برقی، آیینه‌های برقی و قفل مرکزی مجهز است. بر روی این خودرو موتور ۱٫۶ لیتری بنزینی تی‌یو۵ (مشابه موتور ۲۰۶ تیپ ۵) نصب شده‌است.

 

 

خرید خودرو رانا

رانا از سوی ایران خودرویی‌ها در دو تیپ رانا EL و رانا LX تولید شده‌است ولی بعد از مدتی تولید رانا EL متوقف شد و ایران خودرو در حال حاضر تنها مدل رانا LX را تولید می‌کند. تفاوت رانا LX با رانا EL تنها در تجهیزات و آپشن‌های داخلی خودرو می‌باشد و هر دو خودرو از دید فنی و ظاهری یکسان می‌باشند، تفاوت رانا LX با رانا EL به شیشه بالابرهای عقب در رانا LX و چراغ مه‌شکن، داشبورد جدید با تریم مشکی، قابلیت تنظیم زاویه چراغ‌های جلو، سنسور دنده عقب توسط نمایشگر جدید بر روی داشبورد که از جمله تغییرات رانا LX می‌باشند.

 

خرید خودرو ، بررسی مشخصات فنی

موتور این خودرو TU5 و با حجم ۱۶۰۰ سی‌سی و قدرت ۱۰۵ اسب بخار و با استاندارد آلایندگی یورو۵ است. در نسخه رانا پلاس سقف شیشه ای موتور EC5 که در تارا به کار برده شده‌است استفاده می‌شود و گیربکس آن شش دنده است که صفر تا صد آن توسط ایران خودرو ساخته می‌شود. در بخش‌های دیگر فنی از جمله ترمز‌ها و سامانه تعلیق این نسخه تفاوتی با رانا معمولی ندارد.

 

 

بررسی رانا الکتریکی

رانا الکتریکی از یک موتور الکتریکی با قدرت ۱۲۲ اسب بخار بهره می‌برد. این پیشرانه توانایی تولید ۲۲۰ نیوتن متر گشتاور را از اولین لحظه حرکت دارد. این موتور به وسیله یک گیربکس تک سرعته، قدرت تولیدی را به چرخ‌ها می‌دهد. موتور این خودرو به صورت محدود از منابع خارجی تهیه شده‌است. در این نسخه از رانا فقط به جای باک خودرو و محفظه زاپاس در صندوق عقب پک باتری‌های لیتیوم یونی آن با ظرفیت ۳۰kWh قرار گرفته‌است. با این پک باتری می‌تواند در هر بار شارژ ۲۲۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد. برای خنک کاری مجموعه باتری‌های این خودرو سامانه گردش آب جداگانه ای طراحی شده‌است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.